FORSIDE > FOREDRAGSKONCERT

FOREDRAGSKONCERT

 
EN MUSIKALS PILGRIMSREJSE
 
 
Som overbygning til CD'en Miracles & Mariam, tilbydes en foredragskoncert, hvor jeg på en dramaturgisk måde, vil gå ind og ud af henholdsvis foredragsformen og koncertformen.
 
Jeg kalder min foredragskoncert for "EN MUSIKALSK PILGRIMSREJSE" for musikken er det jeg fokuserer på, både i ord, klang og vibration.
Det var bla. musikken der "reddede" mig fra et socialt set, betændt og håbløst miljø.

Jeg vil med musik og "case stories" fra mit eget og andres liv, komme ind på hvordan, man kan bryde den sociale arv og få fundet sig en anden vej, med en positiv virkelighed.

Jeg vil give eksempler på hvor fantastisk musik er, hvad musik kan gøre ved os, hvorfor musik bla. kan gøre os glade eller røre os til tårer.
 
 
Dette er en foredragskoncert til alle skoler, ungdomsskoler, efterskoler, højskoler, aftenskoler, biblioteker og til unge i konfirmationsforberedelse samt alle i musikmiljøet såsom musikkonservatorier, musikskoler osv. Foruden esoteriske foreninger, alternative behandlere og healere samt også medicinalfirmaer, farmaceuter, læger, sygeplejesker og andre i sundhedssystemet.
Tja måske i virkeligheden til ALLE!
 
Lidt reaktioner fra folk der har oplevet min foredragskoncert:

"Jeg har kun positivt at sige om Kell's foredragskoncert." - (Michael Thagaard, forstander Faaborgegnens Efterskole)

"Vi troede det ville være dybt kedeligt, men her bagefter er jeg nødt til at fortælle dig, at vi synes det var vildt fedt!" - (Elev på Faaborgegnens Efterskole)

"Den far du fortæller om, er fuldstændig lige som min stedfar." - (Elev på Klintebjerg Efterskole)

"Alle burde opleve Kell's foredragskoncert, jeg vil ihvertfald straks anbefale ham til andre efterskoler!" - (Lærer på Klintebjerg Efterskole)

"Hvorfor kender jeg ikke dig - du er jo helt vild god!" - (Elev på Ryslinge Efterskole)

"Kell - du kan virkelig få de unge til at lytte." - (Lærer på Ryslinge Efterskole)

LIDT PRAKTISK:
Foredragskoncerten kan bookes som enten ca. 2 timer incl. pause eller som ca. 1½ time uden pause.
 
PRIS:
Prisen kan variere i forhold til antal af publikummer, transport osv. - men kontakt mig gerne på: 65 91 97 15 eller kelldalager@live.dk - så finder vi en pris der er passende.
 
   

 

Kell Dalager