FORSIDE > MIRACLES & MARIAM 

MIRACLES & MARIAM 

(Diary of a Pilgrimage)
 
 
Efter tre årtier og en gigantisk musikalsk pilgrimsrejse, offentliggøres for første gang et solo-album med Kell Dalager. 

Dette er historien om at vende skyld og skam ryggen. 
Om en dreng og hans far. 
Religiøse dogmer. 
De videnskabelige naturlove. 
Men det kunne lige så godt ha' været din eller et andet menneskes historie.

Kell Dalager er nok mest kendt for sit arbejde med Ole Friis, Finn & De Fem Fejl, Little Triggers, Lasse og Mathilde og selvfølgelig gennem de sidste 13 år som fast tilknyttet skuespiller, sanger og musiker på det prisbelønnede, lille storby teater www.oim.dk

Miracles & Mariam (Diary of a Pilgrimage) er en anderledes musikalsk fortælling, der dykker ned i Kell Dalagers hemmelige rejsedagbog. En dagbog der afslører et orgie af provokerende lyriske floskler, indfanget i et magnetfelt af mirakuløse lydlandskaber.

Dette dybt originale produkt er inspireret af navne som: John Lennon, Dalai Lama, Daniel Lanois, samt ikke mindst, forfatteren af ”Gral Trilogien”, Lars Muhl, som så poetisk, på CD coveret, har bidraget med et tankevækkende forord. Hør bare dette uddrag:

................... Kells intense stemme og sange fanger og bevæger mig – bevæger mig dybt – og minder mig om alt det, jeg var lige ved at glemme, fordi det kun så sjældent høres mere, alt dét, der er hovedstolen i enhver ordentlig sang: det nøgne og det sande. 
The human heart.
Lars Muhl
Forfatter af ”Gral Trilogien" 

God fornøjelse.
Kell Dalager 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kell Dalager