FORSIDE > MUSIK

MUSIKMusikken er den kunstform Kell Dalager tager udgangspunkt i.

Musikken er nemlig vibrationer, frekvensområder der påvirker menneskets følelser i nuet.

Påvirker på en sådan måde, at det på et spiltsekundt kan fremkalde glæde eller sorg, alt efter om musikken spiller i dur eller mol, jeg kalder musikken for følelsernes sprog.

Musik kan selvfølgelig meget, meget mere end det og kan absolut ikke begrænses, netop det gør musikken så storslået og fantastisk uundværlig!

Musik kan også bruges som et glimrende alternativt supplement til medicin. 

Alt i verden, sågar i hele universet er ifølge videnskaben vibration og tiltrækning. Når man så bevidst hører musik, kan musikkens svingninger påvirke og tiltrække din vibration, og hæve dig op i frekvens. Deraf udtrykket: "Jeg blev helt høj af at høre dette her stykke musik"

Sygdom er en vibration med lave svingninger (frekvens), så når "man er helt nede i kulkælderen" er følelsen helt korrekt beskrevet. Ens vibration er lav og man tiltrækker dermed lettere sygdom. Musik er en af mange ting der øjeblikkelig kan afhjælpe situationen, og hæve din vibration - op i højere svingninger hvor bl.a. kærlighed befinder sig.

Vi kan smitter/tiltrækker hinanden med gode vibrationer eller dårlige vibrationer. Vi har længe vidst dette, og kalder det selvfølgelig for, good vibes eller bad vibes. Vi har også længe vidst, at hvis du ønsker at ændre din vibration, så ligger det ikke længere væk end at tage en ny beslutning! 

Som John Lennon sagde til U.S.A.s præsident Richard Nixon: 
"Hvis du vil freden, ligger den ikke længere væk end en beslutning!"

Hvordan er dine vibes, lige nu?
Kell Dalager